Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, postanowilem zrobic mała przerwe w macku i zacząłem sklejać model jak w tytule, skleilem kabine maske i sleepera, i juz pomalowałem pierwsze spostrzezenia to takie że model sie duużo lepiej skleja od macka, wszystko do siebie ladnie pasuje ,zabrałem się za rame, oto fotki:

157921e957acdb3bm.jpg37c48d8367f02fd4m.jpg7531853b89234bfam.jpg

Zdjęcia niestety przekłamuja kolor, na 2 fotce jest wieczko od puszki, i w takim kolorze jest model, jutro nowe fotki. pozdrawiam

Napisano

Eh, tyle mamy pięknych kolorów farb, a prawie wszyscy malują tego Freighta na granatowo......

Napisano

Haha... DObry tekst

Co ja się będę teraz wypowiadał?

Nic jeszcze nie widać

Pozdrowionka.

Napisano
Eh, tyle mamy pięknych kolorów farb, a prawie wszyscy malują tego Freighta na granatowo......

A Motip ma taką bogatą kolorystyke...

Napisano

spoko spoko niebójcie jak zaopatrzę się kiedyś w FLD to będzie miał jakiś śmiszny kolor pewnie napewno nie granatowy :P

Napisano
spoko spoko niebójcie jak zaopatrzę się kiedyś w FLD to będzie miał jakiś śmiszny kolor pewnie napewno nie granatowy :P
Dyskryminacja koloru granatowego
Napisano

No to słuchaj star200... Dla równowagi kupujemy fld'ki i malujemy na taki masakrycznie żółty... Wiecie.. Cytryna i te sprawy

Napisano

Witam, narazie zrobiłem tyle, koła przeszlifowałem papierem 120, i wyglądają jak zywe fotki:

186f705918714795m.jpg59a9783a1b46b411m.jpg63f1bddaff6c461bm.jpgba4e4ca0d0bc8d7em.jpg48d526d2aee9ca69m.jpg9be516323f601d85m.jpg

a tu mack i fl:

9c883396439998ffm.jpg2831d0530a5f148em.jpg37e4a146690f9d5bm.jpg

Jutro dokończe silnik, bedzie żółty, a koła pasowe i skrzynia srebrne.pozdrawiam

Napisano

Bardzo ładny lakier na Fredku Oba modele na przymiarce wyglądają super

Napisano

Widzę, że na razie radzisz sobie bardzo dobrze.

A te twoje tempo mnie przeraża, ja tak szybko nie potrafię robić modeli (kwestia przyzwyczajenia)

Napisano

Pięknie to wszystko wygląda gratulację , a tak jak napisał szesnastak tempo masz jak ta jego honda którą skleja :D

Napisano
Pięknie to wszystko wygląda gratulację , a tak jak napisał szesnastak tempo masz jak ta jego honda którą skleja :D

No może nie aż takie jak Honda

ale tempo naprawde mnie poraża

Napisano

Nie wiem dlaczego piszesz, że model jest słaby mi się on bardzo podoba, tylko szkoda, że nie będzie wszystkich kalek :|.

P.S

Zapodaj kilka zdjęć silnika

Napisano

Troszkę fotki słabe, ale mogą być

Modelik całkiem niezły chociaż lakierek jest troszkę słaby (chodzi mi tu o pomarańczową skórkę, która się zrobiła), przydała by się mała polerka.

Tak to nie mam większych spostrzeżeń.

Napisano
Troszkę fotki słabe, ale mogą być

Modelik całkiem niezły chociaż lakierek jest troszkę słaby (chodzi mi tu o pomarańczową skórkę, która się zrobiła), przydała by się mała polerka.

Tak to nie mam większych spostrzeżeń.

hmm ja skórki jakoś niewidze na tym modelu może tylko refleksy swietlne takie wrażenie dają, a fotki były jescze obrabiane, sa wyostrzone byc może ze zabardzoi dlatego lakier tak wygląda
Napisano
hmm ja skórki jakoś niewidze na tym modelu może tylko refleksy swietlne takie wrażenie dają, a fotki były jescze obrabiane, sa wyostrzone byc może ze zabardzoi dlatego lakier tak wygląda

Acha, mogło mi się wydawać. Na tych fotkach to właśnie tak wygląda.

Ale jak mówsz, że nie ma to Ci wierze.

Nastepnym razem postaraj się o lepsze fotki

Napisano

widzisz to jest fotka zjednej z twoich relacji, lakier wygląda jak pomarszczona 80letnia babcia :

0a33cc5b2a6fd6b8.jpg

zdjęcie tak samo wyostrzone jak u mnie, więcproszę niezarzucać mi że kaszane odwalam pozdrawiam

Napisano

Toś mnie teraz zdziwił .

U mnie te moje fotki w ogóle inaczej wyglądają. Ładniutkie i czyściutkie.

Nie wiem czemu tak się dzieje.

Napisano
Toś mnie teraz zdziwił .

U mnie te moje fotki w ogóle inaczej wyglądają. Ładniutkie i czyściutkie.

Nie wiem czemu tak się dzieje.

No boje wyostrzylem zeby wyrazniejsze były u mnie lakier tez jest gładziudki i sie blyszczy
Napisano
Słaby model i słabe fotki :

Skoro tak mówisz, to pewnie tak jest

Tak na poważne, widzę że normalnie szalejesz, tempo zaiste masz jak tornado no i całkiem fajnie ci idzie