Krzychu126 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Witam! Oto mój najnowszy twór Pozostało tylko zapuścić linie podziału A tu moja wersja: Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Łał super maszyna, bardzo podoba mi sie kolorek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajdak83 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Jak możesz to zmień tło na białe na pewno wyglądało by to jeszcze lepiej(moje zdanie). Modelik fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opc_tuner_95 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Bałem się co powstanie z tego modelu, zwłaszcza, że tak szybko galeria się pojawiła, ale jednak pozytynie zaskoczyłe;) Jedyne co mi nie pasi to kolorek, ale za to bardzo pasuje do autka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.szymon Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Model świetny, ale powiedz mi czym się wzorowałeś robiąc taką "pokrakę"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek j Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Witam. Fajny, poza (moim zdaniem) rozgniecionym zawieszeniem i tłumikiem Pozdr JJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 To już drugi - po Peugeocie 206 z hinduskiej reklamy - samochód, który swój wygląd zawdzięcza ingerencji słonia. Nie wyobrażam sobie samochodu z takim ustawieniem kół - ale skoro autor tak chciał... Z kwestii czysto modelarskich: - prześwitujący podkład na krawędziach elementów - obawiam się, że wpuszczona farba w liniach podziałów tego nie zasłoni - nierówno zamalowane białe wnęki nad zderzakiem przednim - nie zaszpachlowane jamy skurczowe na lusterkach - lakier to "skórka pomarańczy" - coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego zderzaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuen Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Errata: - coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego błotnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alanozik Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Moim zdaniem modelik ladny chociaz tak jak mowi wuen, przeswitujacy podklad na liniach podzialu, no i ta zawiecha i polozenie kol. reszta nawet mi sie podoba. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba2507 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Wszystko bylo by ok gdyby nie bledy ktore juz wspomniali koledzy. Najbardziej radzi lakier a raczej jego struktura. No i wydech jest jakis taki ' ''zabawkowy'' strasznie rzuca sie w oczy. Ogolnie model mi sie podoba:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolus Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 eee nie gadaj ;) http://www.luanpa.net/japanese-camber-wheels-cars/ sie jedzie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Panowie temat kół odpuście. Typowy Vipowski camber tj. negatyw. Akurat tu jest bardzo agresywny, ale jak najbardziej pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma1995 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Model robi na prawdę wrażenie,Czy mogę się spytać jak zrobiłeś taki camber bo ja jestem zielony w te klocki a teraz kupuję dwa modele i chcę się czegoś nauczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Koła przesadzone, lubię tego typu JDM-mowe smaki ale u Ciebie za grubo. Intercooler też ,mi się nie podoba. Reszta jest git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba2507 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Wg mnie jest to chlodnica oleju ;/ a nie IC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opc_tuner_95 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Bo to jest chłodnica oleju. Jestem tego prawie pewien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 eee nie gadaj ;) http://www.luanpa.net/japanese-camber-wheels-cars/ sie jedzie ;) 3x dla ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Zniszczony klasyk nikt o zdrowych zmysłach by nie zrobił takiego prawdziwego, a wręcz przeciwnie starałby sie wrócić do wyglądu orginalnego !! Ogólnie model wygląda jak zabawka z kiosku, za grubo farby i inne ubytki o których już wyżej wspomnieli koledzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Ten mercedes na filmiku wygląda tragicznie Jak można zepsuć już klasyczny samochód... Sory za OT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmietek Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 No no nowa wersja autka, w stylu american muscle Fajnie wyszlo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slimu Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Bosozoku style! Jak dla mnie tej japoniec prezentuje się kosmicznie, brakuje tylko stylowego wydechu. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts