Skocz do zawartości

Nissan Skyline 2000GT-X (GC110) KEN&MARY 4DOOR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bałem się co powstanie z tego modelu, zwłaszcza, że tak szybko galeria się pojawiła, ale jednak pozytynie zaskoczyłe;) Jedyne co mi nie pasi to kolorek, ale za to bardzo pasuje do autka

Napisano

To już drugi - po Peugeocie 206 z hinduskiej reklamy - samochód, który swój wygląd zawdzięcza ingerencji słonia.

Nie wyobrażam sobie samochodu z takim ustawieniem kół - ale skoro autor tak chciał...

Z kwestii czysto modelarskich:

- prześwitujący podkład na krawędziach elementów - obawiam się, że wpuszczona farba w liniach podziałów tego nie zasłoni

- nierówno zamalowane białe wnęki nad zderzakiem przednim

- nie zaszpachlowane jamy skurczowe na lusterkach

- lakier to "skórka pomarańczy"

- coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego zderzaka

Napisano

Errata:

- coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego błotnika

Napisano

Moim zdaniem modelik ladny chociaz tak jak mowi wuen, przeswitujacy podklad na liniach podzialu, no i ta zawiecha i polozenie kol. reszta nawet mi sie podoba. Pozdrawiam.

Napisano

Wszystko bylo by ok gdyby nie bledy ktore juz wspomniali koledzy. Najbardziej radzi lakier a raczej jego struktura. No i wydech jest jakis taki '

''zabawkowy'' strasznie rzuca sie w oczy. Ogolnie model mi sie podoba:)

Napisano

Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10

Napisano

Panowie temat kół odpuście. Typowy Vipowski camber tj. negatyw. Akurat tu jest bardzo agresywny, ale jak najbardziej pasuje.

Napisano

Model robi na prawdę wrażenie,Czy mogę się spytać jak zrobiłeś taki camber bo ja jestem zielony w te klocki a teraz kupuję dwa modele i chcę się czegoś nauczyć

Napisano

Koła przesadzone, lubię tego typu JDM-mowe smaki ale u Ciebie za grubo.

Intercooler też ,mi się nie podoba.

Reszta jest git

Napisano

Zniszczony klasyk nikt o zdrowych zmysłach by nie zrobił takiego prawdziwego, a wręcz przeciwnie starałby sie wrócić do wyglądu orginalnego !!

Ogólnie model wygląda jak zabawka z kiosku, za grubo farby i inne ubytki o których już wyżej wspomnieli koledzy

Napisano

Ten mercedes na filmiku wygląda tragicznie

Jak można zepsuć już klasyczny samochód...

Sory za OT

• 3 weeks later...