Krzychu126 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam! Oto mój najnowszy twór Pozostało tylko zapuścić linie podziału A tu moja wersja: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Łał super maszyna, bardzo podoba mi sie kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Jak możesz to zmień tło na białe na pewno wyglądało by to jeszcze lepiej(moje zdanie). Modelik fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Bałem się co powstanie z tego modelu, zwłaszcza, że tak szybko galeria się pojawiła, ale jednak pozytynie zaskoczyłe;) Jedyne co mi nie pasi to kolorek, ale za to bardzo pasuje do autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s.szymon Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Model świetny, ale powiedz mi czym się wzorowałeś robiąc taką "pokrakę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam. Fajny, poza (moim zdaniem) rozgniecionym zawieszeniem i tłumikiem Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 To już drugi - po Peugeocie 206 z hinduskiej reklamy - samochód, który swój wygląd zawdzięcza ingerencji słonia. Nie wyobrażam sobie samochodu z takim ustawieniem kół - ale skoro autor tak chciał... Z kwestii czysto modelarskich: - prześwitujący podkład na krawędziach elementów - obawiam się, że wpuszczona farba w liniach podziałów tego nie zasłoni - nierówno zamalowane białe wnęki nad zderzakiem przednim - nie zaszpachlowane jamy skurczowe na lusterkach - lakier to "skórka pomarańczy" - coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Errata: - coś białego - rysa, włos - na górnej krawędzi prawego przedniego błotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanozik Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Moim zdaniem modelik ladny chociaz tak jak mowi wuen, przeswitujacy podklad na liniach podzialu, no i ta zawiecha i polozenie kol. reszta nawet mi sie podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Wszystko bylo by ok gdyby nie bledy ktore juz wspomniali koledzy. Najbardziej radzi lakier a raczej jego struktura. No i wydech jest jakis taki ' ''zabawkowy'' strasznie rzuca sie w oczy. Ogolnie model mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 eee nie gadaj ;) http://www.luanpa.net/japanese-camber-wheels-cars/ sie jedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Panowie temat kół odpuście. Typowy Vipowski camber tj. negatyw. Akurat tu jest bardzo agresywny, ale jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma1995 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Model robi na prawdę wrażenie,Czy mogę się spytać jak zrobiłeś taki camber bo ja jestem zielony w te klocki a teraz kupuję dwa modele i chcę się czegoś nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Koła przesadzone, lubię tego typu JDM-mowe smaki ale u Ciebie za grubo. Intercooler też ,mi się nie podoba. Reszta jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Wg mnie jest to chlodnica oleju ;/ a nie IC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Bo to jest chłodnica oleju. Jestem tego prawie pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Z takim pochyleniem kół za daleko nie pojedzie (przeguby posypałyby się bardzo szybko).Model ładnie wykonany mimo że nie jestem fanem tuningu.Ogólne wrażenie 8/10 eee nie gadaj ;) http://www.luanpa.net/japanese-camber-wheels-cars/ sie jedzie ;) 3x dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Zniszczony klasyk nikt o zdrowych zmysłach by nie zrobił takiego prawdziwego, a wręcz przeciwnie starałby sie wrócić do wyglądu orginalnego !! Ogólnie model wygląda jak zabawka z kiosku, za grubo farby i inne ubytki o których już wyżej wspomnieli koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Ten mercedes na filmiku wygląda tragicznie Jak można zepsuć już klasyczny samochód... Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmietek Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 No no nowa wersja autka, w stylu american muscle Fajnie wyszlo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimu Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Bosozoku style! Jak dla mnie tej japoniec prezentuje się kosmicznie, brakuje tylko stylowego wydechu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi