plastikk Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Poniekąd z okazji ''Bitwy Warszawskiej'' [nie Polski ale z epoki...] i z flashem... Podstawka nie jest integralną częścią modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam Cosik mało komentarzy a mnie sie podoba :-) No może zbyt pusto w środku . Może jest zbyt mało "oglądaczy" z I wojny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Cieszy mnie to że, ktoś zauważył tego mikrusa... Fakt - mam świadomość że WW I to niezbyt popularny temat ,a zwłaszcza Tanki i insze pojazdy z tego okresu... Co do ''pustostanu'' w środku - jakoś nie miałem koncepcji na dłubanie składanych noszy?w tej skali.Więc zostało tak jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Mnie też się podoba...może teraz jakaś tankietka z tego okresu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Mnie też się podoba...może teraz jakaś tankietka z tego okresu? pozdrawiam Tankietki to już okres międzywojenny...ale dłubie się Mark A ''Whippet'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi