bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 KING TIGER z Zimmeritem ,do modelu dodane byłe dość duża ramka z elementami foto trawionymi, metalowa lufa ,metalowa linka ,bardzo dokładnie wyciśnięty zimmerit ,model bardzo dobrze się składa polecam. Chciałem bym model był "odrapany",ale nie za bardzo WY OCENCIE CZY MI SIĘ UDAŁO?. PROSZĘ O KOMENTARZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin990 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Jak dla mnie-model cudo Tylko powiedz mi jeszcze jaki kod z ImageShack wklejasz na forum, żeby były widoczne minatury zdjęć? Za model 5/5 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Nie wiem jak to wygląda merytorycznie ale chyba ten konkretny tygrys (11) miał jeszcze zielone paski kamuflażu, poza tym ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Może tak ,A może i nie w instrukcji bylo żółty to jest żółty ,nie jestem pewien bo tego w instrukcji nie było ale chyba bronił on, TURN ,ale to takie moje "wydaje mi się ,coś tam usłyszałem, coś tam przeczytałem . . ." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 jak to wygląda merytorycznie Niedobrze,bo ten konkretny model to wersja z kominem powietrznym bardzo charakterystycznym,zresztą na oryginalnych zdjęciach jest to widoczne(chyba najbardziej obfotografowany model tej wersji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 w której części pojazdu on się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 wiem o który element chodzi,niestety ,producent ich po prostu nie dał ,3 razy pudełko przeglądałem , i nie ma,albo do robie własno ręcznie ,albo kupie jakiś zestaw uzupełniający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Tylnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Jakiś czas temu robiłem "jedenastkę" i widzę tutaj kilka poważnych błędów merytorycznych. Malunkowo jest trochę lepiej, ale brakuje mi tutaj jakiegoś mocniejszego washa i pigmentów. Ogólnie mówiąc czysty, schludny i całkiem przyjemny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi