Bilonzo Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam. Tak jak w temacie. Z racji swojego wieku (15 lat ) niektóre części powypadały z ramek, ale mi to nie przeszkadza . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 kiedy warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry.B Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 To ta z allegro czy tylko zbieg okoliczności? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Seba, obawiam się, że warsztat nie nastąpi tak szybko. Dużo modeli i pomysłów, a mało czasu na ich zrealizowanie . Jerry.B, owszem Magnumkę swego czasu kupiłem na Allegro . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Kurcze chciałbym mieć tę magnumkę tylko opony gumowe i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Kurcze chciałbym mieć tę magnumkę tylko opony gumowe i będzie git jestem chetny na wymiane plastikowcyh opon na gumowe, o ile chcesz zamienic na gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Jak na 15 lat to ładnie się kalki trzymają Mam te Magnumke z Revella, a to chyba to samo tylko kolor ramek inny. Opony miałem gumowe od razu, a też była z produkcji początku lat 90-tych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi