RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Nie będe się zbytni rozpisywal a caly proces produkcji przedstawiam w fotoreportazu . Dla zainteresowanych co kryje pudelko wstawiam link do strony gdzie dokladnie go opisano. No i tyle http://www.largescaleplanes.com/reviews/Kits/WW2/Silverwings/cr32bis/cr32.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Piękniś. Były jakieś poważniejsze problemy [poza ceną modelu SWings?]? ps. Widzę, że chojak wraca do formy! Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Odpowiem ,krótko ..Model nie jest dla nowicjuszy i nerwusów oraz niecierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej, wykluczasz mię trzykrotnie Edit- miałem zapytać o jedną rzecz: nie korciiła cię Fiatola w wersji austriackiej? Czy też może jest takowy Fiat w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Osobiście nic mi o tym nie wiadomo,ja osobiscie (narazie ) nic takiego nie bede robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivadog Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Odpowiem ,krótko ..Model nie jest dla nowicjuszy i nerwusów oraz niecierpliwych Podrążę temat - jak określisz poziom trudności biorąc pod uwagę modele żywiczne? Na co trzeba zwrócić uwagę? Bardzo kusi mnie ten zestaw, ale mam skromne doświadczenia z żywicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi