RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Nie będe się zbytni rozpisywal a caly proces produkcji przedstawiam w fotoreportazu . Dla zainteresowanych co kryje pudelko wstawiam link do strony gdzie dokladnie go opisano. No i tyle http://www.largescaleplanes.com/reviews/Kits/WW2/Silverwings/cr32bis/cr32.php Cytuj
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Piękniś. Były jakieś poważniejsze problemy [poza ceną modelu SWings?]? ps. Widzę, że chojak wraca do formy! Gratulki! Cytuj
RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 Odpowiem ,krótko ..Model nie jest dla nowicjuszy i nerwusów oraz niecierpliwych Cytuj
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej, wykluczasz mię trzykrotnie Edit- miałem zapytać o jedną rzecz: nie korciiła cię Fiatola w wersji austriackiej? Czy też może jest takowy Fiat w planach? Cytuj
RH Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 Osobiście nic mi o tym nie wiadomo,ja osobiscie (narazie ) nic takiego nie bede robił Cytuj
shivadog Napisano 20 Sierpnia 2010 Napisano 20 Sierpnia 2010 Odpowiem ,krótko ..Model nie jest dla nowicjuszy i nerwusów oraz niecierpliwych Podrążę temat - jak określisz poziom trudności biorąc pod uwagę modele żywiczne? Na co trzeba zwrócić uwagę? Bardzo kusi mnie ten zestaw, ale mam skromne doświadczenia z żywicami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi