darthjacek Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Pierwszy model, który pomalowałem aerografem, w zasadzie jeszcze jest wash do zrobienia albo jakieś obicia ale za bardzo nie mam pomysłu jak je zrobić może wskazówki? Problemy miałem z nałożeniem żółtych pasów ( gunze H24) w rzeczywistości wyglądają gorzej niż na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 bardzo przyjemny model ciekawej konstrukcji mógłbyś podać jakimi farbami go malowałeś? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 osłona silnika to czarny mat z tamiyi xf-1, spód gunze hellblau H417, zielony tamiya xf-70, no i wnętrze tamiya x-13 metallic blue. katapulta cała pomalowana xf-75 inj gray. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi