mCIH Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Przygodę z modelarstwem zaczynam SdKfz 251/17 Dragona. Nie jest to model prosty dla mnie, ale obiecałem sobie, że go zrobię. Narazie zrobiłem niewiele - nie miałem wszystkich potrzebnych materiałów. Trochę pomalowałem, ale nie jestem z tego zadowolony. Na zdjęciach to wygląda jeszcze gorzej, Byłbym wdzięczny za wszelkie komentarze, porady. pzdr mCIH P.S. To pierwsze zdjęcie robiłem chyba przed ostatnią warstwa farby, cos mi się tak zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 ja bym ci radził abyś był zadowolony z tego co zrobiłeś bo bardzo dobrze pomalowałeś.a jeżeli będziesz sklejał to bez nerwów bo cała robota będzie spaprana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Roklin ma racje Ja właśnie sklejam mojego 2 dragona i poraz pierwszy użyłem emali a do tego jako kolor podstawowy, co dało mi raczej mierny efekt. Nie ma czym się przejmować kiedy go, skończysz możliwe żw efekt nie będzie zły. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteK Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Witam. Zaczołes od Dragona i powiem Ci ze wybrałeś najlepszą firme (chyba się zemną zgodzicie). Malowanie jest ładne, serio. ja zrobiłem już 4 modele (2 mi się zniszczyły a 2 mam), i powiem Ci ze pomalowałes tak jak ja, może nawet ciut lepiej. Życzę powodzenia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCIH Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 Dzięki chłopaki za pozytywne komentarze. Niedługo wrzucę następne foty z dalszej budowy. Modelik skleja się bardzo fajne, jedynie to nie wiem gdzie dać dwie małe części.:/ W instrukcji nie jest to jasno podane... ach ten brak doświadczenia.;] Może ktoś to sklejał i by doradził?;) pzdr mCIH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCIH Napisano 5 Marca 2007 Autor Share Napisano 5 Marca 2007 Po krótkiej przerwie powracam. Powoli, powoli pojazd nabiera kształty. pzdr. Wiem, że to nie wygląda najlepiej, ale początki zawsze są trudne. A bym zapomniał coś dodać. Te noepomalowane części nie są przyklejone, tak sobie tylko przymierzałem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi