Michał G. Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Witam. Mam pytanie, z jakiej firmy będzie najlepsza farba akrylowa, najbardziej zbliżona do oryginalnego koloru LOT, proszę o odpowiedź, ewen. symbol farby!!!!. Dziękuje bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeptown Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Z doświadczeń innych: Pactra Navy blue, Humbrol 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał G. Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pactra jest idealna. Mam jednak jeszcze jedno pytanie odnośnie starego malowania LOT-u. Jaki niebieski wybrać z akryli do tego malowania. Jestem na etapie składania modelu IŁ-62 Mikołaj Kopernik w starym malowaniu. Zależy mi, aby kolor był jak najbardziej zbliżony do oryginału. Proszę o podpowiedzi. Interesują mnie jedynie farby akrylowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts