Michał G. Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam. Mam pytanie, z jakiej firmy będzie najlepsza farba akrylowa, najbardziej zbliżona do oryginalnego koloru LOT, proszę o odpowiedź, ewen. symbol farby!!!!. Dziękuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deeptown Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Z doświadczeń innych: Pactra Navy blue, Humbrol 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 8 Września 2010 Autor Share Napisano 8 Września 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pactra jest idealna. Mam jednak jeszcze jedno pytanie odnośnie starego malowania LOT-u. Jaki niebieski wybrać z akryli do tego malowania. Jestem na etapie składania modelu IŁ-62 Mikołaj Kopernik w starym malowaniu. Zależy mi, aby kolor był jak najbardziej zbliżony do oryginału. Proszę o podpowiedzi. Interesują mnie jedynie farby akrylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi