Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przedstawiam mój niedawno ukończony model Mustanga P 51D "Down for the double" Ppłk Gordona Grahama. Model firmy Academy, zrobiony prosto z pudła. Malowany Model masterami.

f61c78d8219ec367med.jpg

304a2e5c77cf5fb2med.jpg

daf5efe38634822emed.jpg

384f297f7428b2d6med.jpg

98d5aade9cba788bmed.jpg

11c1ecfbdb2624f3med.jpg

Napisano

Szkoda że kompresja tak pogorszyła jakość zdjęć, naprawdę niewiele widać Z tego co widać to krzywo pomalowałeś koła głównego podwozia i tylne pomalowałeś całe na czarno, poza tym brak wstecznego lusterka, linki anteny i siłowników klap podwozia, bardzo ciekawe malowanie, mógłbyś mi napisać który to dywizjon? i ciekawie pocieniowana blacha przy wydechu, resztę naprawdę ciężko ocenić, postaraj się o lepsze fotki.

Ps. Jak udało Ci się wstawić taki duży awatar?

Napisano

Szczerze to nie przyłożyłem się do tego modelu. Zrobiłem go od niechcenia byle jak. Lusterko zaginęło w czeluściach dywanu po czym prawdopodobnie zostało wessane przez bezlitosny odkurzacz. A latał on w 345 Szwadronie Myśliwców. Latał we Francji i w Anglii.

A co do avataru to po prostu znalazłem go w googlach wpisałem link i sie pojawił ;p

• 2 weeks later...
Napisano
Szczerze to nie przyłożyłem się do tego modelu. Zrobiłem go od niechcenia byle jak.

A szkoda, bo mogłeś z tego zestawu zrobić całkiem niezłą maszynkę jak na 72

Ogólnie jest krzywo, nierówno i nieczysto. Najbardziej widoczna jest niedoskonałość Metalizera i ogólny brak dbałości o szczegóły. Mam nadzieję, że pokusisz się jeszcze kiedyś o P-51 i zabierzesz się za niego porządnie. W razie czego służę pomocą.

Pozdrawiam

Kornik