radzio_f Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam Przedstawiam mój niedawno ukończony model Mustanga P 51D "Down for the double" Ppłk Gordona Grahama. Model firmy Academy, zrobiony prosto z pudła. Malowany Model masterami. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Szkoda że kompresja tak pogorszyła jakość zdjęć, naprawdę niewiele widać Z tego co widać to krzywo pomalowałeś koła głównego podwozia i tylne pomalowałeś całe na czarno, poza tym brak wstecznego lusterka, linki anteny i siłowników klap podwozia, bardzo ciekawe malowanie, mógłbyś mi napisać który to dywizjon? i ciekawie pocieniowana blacha przy wydechu, resztę naprawdę ciężko ocenić, postaraj się o lepsze fotki. Ps. Jak udało Ci się wstawić taki duży awatar? Cytuj
radzio_f Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Napisano 23 Sierpnia 2010 Szczerze to nie przyłożyłem się do tego modelu. Zrobiłem go od niechcenia byle jak. Lusterko zaginęło w czeluściach dywanu po czym prawdopodobnie zostało wessane przez bezlitosny odkurzacz. A latał on w 345 Szwadronie Myśliwców. Latał we Francji i w Anglii. A co do avataru to po prostu znalazłem go w googlach wpisałem link i sie pojawił ;p Cytuj
kornik_69 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Szczerze to nie przyłożyłem się do tego modelu. Zrobiłem go od niechcenia byle jak. A szkoda, bo mogłeś z tego zestawu zrobić całkiem niezłą maszynkę jak na 72 Ogólnie jest krzywo, nierówno i nieczysto. Najbardziej widoczna jest niedoskonałość Metalizera i ogólny brak dbałości o szczegóły. Mam nadzieję, że pokusisz się jeszcze kiedyś o P-51 i zabierzesz się za niego porządnie. W razie czego służę pomocą. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi