Mazuur15 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam Otoz posiadam model German Leopard 2 A5/A6 firmy HobbyBoss i nie wiem jakimi farbami go najlepiej pomalowac , jakiej uzyc na podklad ? W jaki sposob pomalowac gasiennice czolgu ? Jestem poczatkujacy w tych sprawach i z tad tyle tych pytan Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto mi pomoze Pozdrawiam P.S. Czy nalezy przed malowaniem rozcieczac farby akrylowe Pactry czy mozna malowac prosto ze sloiczka ? (maluje narazie pedzelkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 viewforum.php?f=104 Wiele to wyjaśni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 No, ale powoli bo chłopak nam zardzewi nakładki gumowe Całe gąski pomaluj na odcień aluminum (jakimś metalizerem Gunze albo ModelMaster) a nakładki na czarno ewentualnie ciemnoszary. Na konieć możesz je pordzewić i ubłocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Może doprecyzuję zatem: viewtopic.php?t=5514 viewtopic.php?t=5740 viewtopic.php?t=16360 Na początek wystarczy. Dodatkowo polecam gorąco lekturę forum, nie tylko tego. Można znaleźć dużo ciekawych rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi