zbiegu Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, po raz trzeci już przedstawiam relacje z tych zawodów, tym razem przedłużonych na dwa dni, w sobotę były kwalifikacje w niedziele impreza właściwa, zdjęcia tylko z niedzieli. W tym roku nasz kraj reprezentowany był przez aż sześciu zawodników, czwórka z nich przeszła kwalifikację, niestety organizatorzy z roku na rok stawiają coraz wyższe ogrodzenia także zdjęcia robione znad głowy i niestety są jakie są, wstawiam tylko kilkanaście poglądowo, nie ma też zdjęć z tzw. "Parku Maszyn". Z ciekawszych samochodów była Imprezka w starej budzie ale za to z włożonym silnikiem od R34 i prawie 500 końmi, z dziwnych pojazdów był Nissan Z350 z najbardziej niedorzecznym body kitem jaki kiedykolwiek widziałem. Dobra tyle pisania teraz zdjęcia: W przerwach pomiędzy biegami czas umilały: A to już zwycięzca całych zawodów PAWEŁ TRELA w zwycięskim przejeździe: I w chwilę po nim w czasie gaszenia samochodu: Tutaj już na podium: Gratulacje i powodzenia w dalszych imprezach!!! Cytuj
Abarth_127 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Widać, że drifting w Polsce jest na co raz większym poziomie i Nasi kierowcy mogą spokojnie reprezentowaćn Nasz kraj na międzynarodowych zawodach. 11-12 czerwca u mnie w Kielcach odbyła się III Runda Toyo Drift Cup. Na początku po chwili stania po zewnętrznej stronie zakrętu za ogrodzeniem cały byłem w mniejszych i większych strzępach opon Nie żałuję, że wydałem 2 dychy na bilet bo było na co patrzeć Krótki filmik: PoZdRaWiAm Cytuj
paczek1981 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 O czym piszecie o plastikowych i kolorowych zabawkach?? O "BENZYNKACH"?! Obejrzyjcie sobie tego "Żizla" w akcji!! To jest dopiero potwór! Cytuj
Krzychu126 Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Świetne maszyny Tego Merca już kiedyś widziałem, nieźle wymiata, no i jeszcze turbina od Scani Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi