zbiegu Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, po raz trzeci już przedstawiam relacje z tych zawodów, tym razem przedłużonych na dwa dni, w sobotę były kwalifikacje w niedziele impreza właściwa, zdjęcia tylko z niedzieli. W tym roku nasz kraj reprezentowany był przez aż sześciu zawodników, czwórka z nich przeszła kwalifikację, niestety organizatorzy z roku na rok stawiają coraz wyższe ogrodzenia także zdjęcia robione znad głowy i niestety są jakie są, wstawiam tylko kilkanaście poglądowo, nie ma też zdjęć z tzw. "Parku Maszyn". Z ciekawszych samochodów była Imprezka w starej budzie ale za to z włożonym silnikiem od R34 i prawie 500 końmi, z dziwnych pojazdów był Nissan Z350 z najbardziej niedorzecznym body kitem jaki kiedykolwiek widziałem. Dobra tyle pisania teraz zdjęcia: W przerwach pomiędzy biegami czas umilały: A to już zwycięzca całych zawodów PAWEŁ TRELA w zwycięskim przejeździe: I w chwilę po nim w czasie gaszenia samochodu: Tutaj już na podium: Gratulacje i powodzenia w dalszych imprezach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Widać, że drifting w Polsce jest na co raz większym poziomie i Nasi kierowcy mogą spokojnie reprezentowaćn Nasz kraj na międzynarodowych zawodach. 11-12 czerwca u mnie w Kielcach odbyła się III Runda Toyo Drift Cup. Na początku po chwili stania po zewnętrznej stronie zakrętu za ogrodzeniem cały byłem w mniejszych i większych strzępach opon Nie żałuję, że wydałem 2 dychy na bilet bo było na co patrzeć Krótki filmik: PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 O czym piszecie o plastikowych i kolorowych zabawkach?? O "BENZYNKACH"?! Obejrzyjcie sobie tego "Żizla" w akcji!! To jest dopiero potwór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Świetne maszyny Tego Merca już kiedyś widziałem, nieźle wymiata, no i jeszcze turbina od Scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi