Godfryd Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 hej Malowany MM Pactrami, podstawka tylko tak żeby "była". Podziękowania przede wszystkim dla Artka Jonaka i Kamila za rady, Patersona za części przedziału silnikowego, dla Raffa za silnik. Link do warsztatu: http://www.model-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=213&start=0 I oto zdjęcia. W model włożyłem sporo pracy, proszę więc o dużo solidnych komentarzy I tyle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Nie no teraz to żeś mnie powalił pięęęękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Mogę się od Ciebie uczyć malowania pędzlem Dziagwo. Tylko czemu zdjęcia takie małe? I czy ja dobrze widzę, że tu leży Sten? Ale orginał pojazdu, jako taki, to brzydki jest jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Ano Sten A orginał jest tak brzydki że aż piękny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Ano Sten Zdobyczny jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Jeszcze w '44 rozpoczęto produkcje niemieckich kopii Stena (Potsdam Gerät) - do końca stycznia wyprodukowano podobno 28 000 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 Rozbiłem sobie szczęke o podłoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi