AFI Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Po prostu cudo, czekam na ciag dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Dziś nałożyłem większość kalkomanii, kalki cartografa bardzo dobrej jakości, nawet największe nie miały problemów z wciśnięciem się w szczeliny, z pomocą płynu gunze, dużo go użyłem, szczególnie że płyn nie reagował w żaden sposób z alcladem, żaden ślad po odparowaniu nie zostawał, chyba ten dodatek metal primera pomógł, bo coś pamiętam że mi złaził na testach kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Większy braciszek mojego Piękny! PS. Tą antenkę z tyłu to mu trzeba na czerwono pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Daj ją czerwonym clearem, będzie fajny efekt teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Dziś nałożyłem kalkomanie na spód samolotu i elementy które na razie są luzem, dodatkowo premiera wnęk hamulców aerodynamicznych i uzbrojenia (zrobiłem tylko jedną w końcu, ale za to dopieszczoną, bo zupełnie pusta była, poza karabinami i blaszkowymi taśmami amunicyjnymi): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2g Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Super ci ta szabla wychodzi Wojtku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 A tak btw. Są może jakieś figurki pilotów albo obsługi naziemnej z wojny w Korei w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Wojtek, powiem jedno - miażdżysz. Modele w Twoim wykonaniu to prawdziwe dzieła sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 No to koniec: viewtopic.php?f=64&t=27940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi