tmajer Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Witam, pozwalam sobie zaprezentować część mojej radosnej twórczości. Na pierwszy ogień VN780 z naczepą w mojej interpretacji kolorystcznej (aczkolwiek przyznaję, że z tym kolorem ciągnika spotkałem się już na jakimś forum). a tutaj wnętrze ciągnika: No i naczepka od tyłu: FH-16 (ale naczepę dostałem w całości) 1:24 ciąg dalszy: Trochę plastiku 1:43 No i gablota z 1:24 i 1:43 w całości, oczywiście nie wszystko jest klejone, część modeli jest metalowych Aktualnie na warsztacie Volvo FH-12 Eddie Stobart, potem MAN TGA with Container i dużo innych Echhhhhhh, kiedy ja to wszystko skleję ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Bardzo piękna kolekcja a to Volvo FH16 tka samo jak VN780 są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Dosyć ciekawa kolekcja Podoba mi się Volvo (kolorek podobny do trucków kolegi elefanesta). Co do naczepy można się przyczepić, że nie poszpachlowałeś łączeń (a ty ją w ogóle malowałeś?) . A co do Volvo to mam takie wrażenie, że nie pomalowałeś wszystkich części, ponieważ widać różne odcienie żółtego (chyba że tak miało być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 Dosyć ciekawa kolekcja Podoba mi się Volvo (kolorek podobny do trucków kolegi elefanesta). Co do naczepy można się przyczepić, że nie poszpachlowałeś łączeń (a ty ją w ogóle malowałeś?) . A co do Volvo to mam takie wrażenie, że nie pomalowałeś wszystkich części, ponieważ widać różne odcienie żółtego (chyba że tak miało być) Tak, szpachlowałem tyko dach naczepy, do boków nie miałem już cierpliwości Buda naczepy została pomalowana srebrnym sprayem Jeżeli chodzi o FH16, to faktycznie "udało mi się " pomalować jednym kolorem z jednego opakowania na różne odcienie. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że było to pierwsze malowanie akrylem za pomocą aerografu I to są niestety efekty ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Echhhhhhh, kiedy ja to wszystko skleję ......... No właśnie!! Życie za krótkie :piwo::piwo::piwo: Volvo ma lakierek super mega bum. W Volviaczku pewnie nie używałeś podkładu na osłonach międzyosiowych i to właśnie są efekty Bardzo fajny też jest Mercedesik G. Zapewne niedługo się na takiego szarpnę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 Volvo ma lakierek super mega bum. W Volviaczku pewnie nie używałeś podkładu na osłonach międzyosiowych i to właśnie są efekty Bardzo fajny też jest Mercedesik G. Zapewne niedługo się na takiego szarpnę. Dokładnie - malowałem bez podkładu A Gelenda to ucywilnienie modelu rajdowego Italieri http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=197300&grp=&f_pkt=&sess_id=1137002230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 No też bym pewnie rajdówkę kupie. Jeszcze jest dostępny strażak z bardzo ciekawym wyposażeniem, więc może go kupię. Głównie ze względu na akcesoria, które mi się przydadzą do budowy dioramy z magnumką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi