Abominus Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Witam wszystkich. Przedstawiam tym razem Ju-88 ze Zvezdy. Model w całości malowany Pactrami za pomocą pędzelka. Jest trochę niedociągnięć, które napewno wychwycicie, oznaczenia i to co podane jest w instrukcji troszkę się niezgadzają z rzeczywistością. Linie podziału blach stosuję dopiero od niedawna więc narazie mi to nie wychodzi, linkę anteny doczepię później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Fajnie wyszedł Ci ten Junkers. Jedyne "ale" to bym miał do kolorków na górze - cosik za duży kontrast jest między nimi - jeden z nich jest w/g mnie zdecydowanie za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Kolory, których użyłem to RLM 70, 71 i 65 czyli tak jak powinno być w rzeczywistości i tak jak to było podane w instrukcji. Sprawdzałem również w monografiach Ju 88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 kolorki są ok.modelik ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi