Maciek92 Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Witam. Jest to mój kolejny modelik tym razem jest to osobówka Chevrolet Nova SS z 1963 firmy Trumpeter. Zrobiłem go z otwartą maską ponieważ elementy otwierania były tak małe że nie dałem rady ich zrobić aha i w bagażniku zrobiłem niby wykładzine na próbe(oceńcie jak wyszła Fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmajer Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Witam. Jest to mój kolejny modelik tym razem jest to osobówka Chevrolet Nova SS z 1963 firmy Trumpeter. Zrobiłem go z otwartą maską ponieważ elementy otwierania były tak małe że nie dałem rady ich zrobić aha i w bagażniku zrobiłem niby wykładzine na próbe(oceńcie jak wyszła Modelik fajny. Jak oglądam coś takiego, to wiem dlaczego jestem fanem amerykańskiej mototryzacji. Jeżeli mogę mieć jakieś zastrzeżenia, to musisz popracować nieco nad dokładnością maskowania przy malowaniu różnymi kolorami - widać to na dolnych srebrnych listwach i z tyłu. No i ja to bym wnętrze zrobił w nieco innym kolorze niż buda .... Czym malowałeś - pędzel czy aero ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 Malowałem pędzlem na aero mnie nie stać wiec wiesz a maskowanie mi nie wyszlo bo pierwszy raz maskowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Chyba spieszyłeś się z klejeniem, bo w niektórych miejscach widać nie oszlifowane miejsca po odcięciu z ramki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts