Chudziutki Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Dobryy... Kolejną fuszerkje zacząłem, model Trumpetera wzbogacony małą blaszką Lion Roar. Jak dotąd udało mi się skończyć i zasurfejserować kadłub Jutro malowanie na zielono. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Czyściutko poklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Moja ulubiona haubiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Zielony Wyczytałem jeszcze, że nazwano to żelastwo Braveheart więc na mój rozum to powinni w przynajmniej jednym egzemplarzu pomalować pół wieży na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 2 Października 2010 Autor Share Napisano 2 Października 2010 Wieża Ogólnie to kosz z zestawu Lion Roar jakiś taki niewymiarowy jest, trochę odstaje i tylna jego część "wisi w powietrzu" Jeszcze kilka poprawek i malowanie na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Ogólnie to kosz z zestawu Lion Roar jakiś taki niewymiarowy jest, trochę odstaje i tylna jego część "wisi w powietrzu" Jeszcze kilka poprawek i malowanie na zielono. Ten kosz nie powinien absolutnie wystawać za krawędź wieży http://data3.primeportal.net/artillery/dan_hay/as90/images/as-90_323_of_328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 2 Października 2010 Autor Share Napisano 2 Października 2010 Wiem, że nie powinien ale nijak nie chciał się wcisnąć, przy siatkach na kadłubie jest podobnie- też są troszkę za duże i odstają... Lion Roar nie bardzo się popisał tym zestawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Ale ładne przejścia kolorów Ci wyszły. malowałeś "z łapki" czy jakoś maskowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Z łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Za te przejścia kolorów należą się wielkie brawa Mógłbyś napisać jakim aerografem malujesz oraz jakich farb używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Dzięki Maluje EW-770, czarna farba to Pactra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi