mae Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Ciekawy model za niewielkie pieniądze. Krajowe firmy mogłyby brać przykład! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Skala 1/72? Nigdzie nie widzę informacji o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 1/35 Gulusku. Model dla kamikadze - jakieś 70% części do siebie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 jakieś 70% części do siebie nie pasuje. 100% do siebie nie pasuje. Skleiłem już cztery Panzer I do MB i każdy NIE PASOWAŁ do siebie w inny sposób. Ogólnie sklejanie nadbudówki wygląda tak, że składa się "mniej więcej" dużo obcinając, a potem bierze się tubkę szpachli i wyciska pół na model. Ale jest tani :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Ja tam nie robiłem, ale kiedyś obserwowałem ten wątek: http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=7972&postdays=0&postorder=asc&start=0 i pamiętam, że w pewnym momencie budowy współczynnik niepasowalności części (autor taką statystykę prowadził) wynosił właśnie coś około 70%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi