Maciej56 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam zaczynam pracę nad HalfTrackiem M16 będę wdzięczny za pomoc i trochę zdjęć Wstępnie ukończyłem działka proszę o uwagi, bez brudzeń i obić. Proszę o wskazówkę jaki kolor podkładowy powinien być przy obiciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2010 Autor Share Napisano 26 Września 2010 Nowe zdjęcia działek trochę dorobione . Pytanko czy ta część koła zębatego powinna być wytarta metaliczna czy brudna od smaru? Pytanko czy ta część koła zębatego powinna być wytarta metaliczna czy brudna od smaru? rozpoczynam podwozie: Prosze o pomoc w sprawie silnika czy powinny być w kolorze szaro metalicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Wydaje mi się, że zębatka powinna być i wytarta metalicznie i brudna od smaru I popraw ustawienie km-ów bo troszkę się rozjechały a powinny być równoległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2010 Autor Share Napisano 26 Września 2010 Działka poprawine Podwozie po wstępnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Witam! Model i temat który wybrałeś jest bardzo wdzięczny , ale trzeba się trochę przyłożyć żeby był odpowiednio wykonany. Na 3 zdjęciu widać ślady po wypychaczach i nieobrobione części(pod celownikiem) Wymień lufy na metalowe z RB Model Sprężyny napinające wykonaj od nowa Na ramie podwozia widać ślady łączenia form Na razie tyle uwag i życzę powodzenia p.s. mam kilka zbliżeń pojazdu które mogą być pomocne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 27 Września 2010 Autor Share Napisano 27 Września 2010 Koła zrobione .Gąski połączone ale je odkształcam żeby dobrze leżały. Szwy po wypychaczach na ramie bedę robił jutro. celownik muszę zobaczyć gdzies na zdjęciu zeby wiedzieć o co chodzi. Dzieki za spostrzeżenia. i proszę o ewentualne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Witam Na początek wieża z celownikiem i metalowymi lufami i oryginał popraw zasobniki amunicyjne (łączenie połówek) podwozie wózki jezdne i elementy napinające Pozdrawiam i myślę że zdjęcia będą pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi