arthur_szu Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 W wolnej chwili zacząłem dłubać podstawkę... Do tego dojdzie figurka z zestawu "German Signals Personnel, Stalingrad, Summer 1942" produkcji Master Boxa + 2 figurant ale to już mała niespodzianka Na razie wrzucam co jest. Z etapu wycinania, szlifowania, obrabiania figurki nie zrobiłem zdjęć, bo miałem problem z aparatem :-/ Podstawka (nieskończona): Figurant w trakcie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Płot dostał trpche koloru Figurant w fazie końcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 No to czekam na kuraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Października 2010 Super Moderator Share Napisano 19 Października 2010 Podstawka bardzo fajna ale ten bruk to wygląda jak porozrzucane ziemniaki... Raczej nie wygodnie się po nich biega Z drugiej jednak strony - nie jedna polna droga w naszym kraju wygląda gorzej Tak więc ogólnie jestem na TAK - całość robi na prawdę fajne wrażenie PS - figurant - jak to figurant - włosy blond przydałoby się potraktować jakimś filtrem SAND. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 20 Października 2010 Autor Share Napisano 20 Października 2010 Podstawka bardzo fajna ale ten bruk to wygląda jak porozrzucane ziemniaki (...) Z drugiej jednak strony - nie jedna polna droga w naszym kraju wygląda gorzej Marcinie - pracuję w branży drogowej i mam co nieco styczności z różnego rodzaju nawierzchniami, stąd mój bruk na bazie kamyków akwarystycznych na podbudowie z plasteliny W razie potrzeby służę zdjęciami z terenu, także wiejskich brukowanych dróg i duktów ;) Tak więc ogólnie jestem na TAK - całość robi na prawdę fajne wrażenie Dzięki PS - figurant - jak to figurant - włosy blond przydałoby się potraktować jakimś filtrem SAND. Figurant nieskończony a zdjęcia do galerii nie będą robione póóóóóóźnym popołudniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi