Qdłaty Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Ot taki kolejny niepowalający model. ;) Wzorowany na następujących zdjęciach: No i galeria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit M-ce Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Fajny ! Prosty i fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Bardzo sympatycznie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Dla mnie troszkę za czysty w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 Za czysty i za czysty. Zauważ że na zdjęciach są jeszcze czystsze niż mój model. Pamiętajcie, że pojazdy ONZ'u są dość dokładnie i często myte. Na każdy patrol wyjeżdża czysty pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Za czysty i za czysty. Zauważ że na zdjęciach są jeszcze czystsze niż mój model. Pamiętajcie, że pojazdy ONZ'u są dość dokładnie i często myte. Na każdy patrol wyjeżdża czysty pojazd. ZGADZA SIĘ Miałem się nawet doczepić ze taki utyrany - ale pomyślałem że wraca do bazy a tym samym ma prawo chwycić lekką opaleniznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Ja to bym każdy model ufajdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Ja to bym każdy model ufajdał Jak kto lubi. A jeszcze tak nawiasem mówiąc, Amerykańcy w Iraku czy Afganistanie, też dość często myją swoje pojazdy po akcjach. W końcu to nie IIWŚ bagno. Teraz liczy się elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 W końcu to nie IIWŚ bagno. Teraz liczy się elegancja. Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi