arthur_szu Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Jak w temacie - podjąłem się tematu lotniczego, bo... zalegał na półce i czekał na swoją kolej ;o) Przyszła kryska na Matyska Wszelkie błędy proszę wybaczyć, a za pomocną dłoń będę bardzo wdzięczny Więc krótki inbox tego co było w pudełku - ogólnie jakość wykonania wyprasek, wg mnie ("nie lotnika") bardzo dobra ;o) Kalki również (zobaczymy później...) Jutro wrzucę fotki tego co dzisiaj wydłubałem (niestety baterie w aparacie padły). Od razu zadam pytanie - potrzebowałbym pomocy odnośnie kolorów (najlepiej z palety Vallejo) wnętrza podwozia i kadłuba w wersji treningowej - niestety instrukcja słowem o tym nie mówi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Mały update: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Jak tam postępy w pracach, ruszyłeś coś do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Witaj Jarku Postęp delikatny był wczoraj - położyłem podkład ale nie miałem kiedy fotek pstryknąć a dzisiaj jestem służbowo w Szczecinie (weekend zarezerwowany na inne przyjemności także zdjęcia postępu prac dopiero po niedzieli ) Mam nadzieję, że już złożonego w całość i kolorem bazowym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi