hadzi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Witam Trochę za mało szczegółów, ażeby dobrze ocenić wykonanie Twojego Beau, aczkolwiek ogólnie nie wygląda to źle. Jedyne co trochę razi to wash, który chyba nie wszędzie wszedł jednakowo. No chyba, że to tylko efekt wizualny na zdjęciach? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 to model z połowy lat 90-tych, dopiero zaczynałem się bawić w takie techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Łooooo to i tak jesteś mocarz. Ja w połowie 90-tych lat to jeszcze pędzlami malowałem, a o washu nie miałem pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Model niemalże zabytkowy. Tytuł wątku nie licuje z jakością wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi