Maciek_66 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Model wykonany praktycznie z pudełka, zastosowałem jedynie żywiczne klapy i sloty. Fajny zestaw, skleja się świetnie - jak to Tamiya. Na podstawkę dorzuciłem jedynie figurkę i podnośnik do bomb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Piękny, dawaj nastepne! To są doskonale pomalowane i sklejone modele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Super to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Dokładnie,jest na czym oko zawiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Nie jestem fanem Focków i Mesrów, ale bardzo miło się ogląda takie scenki jak ta. Niby nic, a jednak COŚ. Świetna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi