Marek Michalski Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Wkurzony wylewająca się żółcią i brakiem umiejętności komputerowych za pomocą kolegi z modelarni niniejsza relacje załączam. Kadłub T-55 Esci wieża T-34 Dragona. Kadłub przerobiony , przesunięte mocowania wahaczy, inne katy przednich płyt kadłuba,nowa płyta podwiezowa, nowa płyta nad silnikowa. wykonane wnętrze kadłuba i wieży . Reszta zdiec później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Kolejny T-44-zasiadam w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Model nie jest świeży , ma już ładnych kilka latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Brawo za podjęcie tego wyzwania Widzę że podjąłeś się (tego czego ja nie zrobiłem) przeróbki dachu wieży. Bardzo dobrze że, przesunąłeś prawy właz, pamiętaj też jednak o niewielkim skosie dachu na tyle wieży. Ja nie podjąłem się również obniżenia pierścienia podstawy wieży, wydaje mi się czy ty to zrobiłeś? Życzę powodzenia z tym modelem, liczę na to że, będzie lepszy od mojego i oczywiście obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi