voseba Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Jedna broszura dla usera piotrekpbfish Moze innym userom tez sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 No dzięki wielkie. Na pewno się przyda Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Ahh, magnumki dla mnie deska rozdzielcza wygląda jak z koncept karu. Zresztą cale magnum tak dla mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Ja też dziękuje jedna taka magnia leży też u mnie i czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi