mirek1975 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Witam. Moja pierwsza. Proszę o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Jak na pierwszą figurkę nie jest źla , ale brakuje mi tutaj washa. Może w przyszłości pokombinuj z nim oraz z cienowaniem. Ode mnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 I ma trochę dziwne oczu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Mirku, bardzo ładne MG - wiesz ja taki zboczeniec w koło detalowy jestem..i generalni8e zwisa mi..czy ma 3, czy 5 śrub.Liczy się efekt. Resztę zabiłęs lampa błyskową(tak zauważyłem) Dobrałeś błędny kolor chlebaka, wewnętrznej strony saperki, mało dokładnie w tej skali odwzorowałeś np kształt klamry pasa i kolor za jasny, ale to pewnie zdjecie albo i nie. Ja 3mam qciuki i kłykcie ! Model Fan, Grzesiu/gorz - jesteś wydawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Model Fan, Grzesiu/gorz - jesteś wydawcą? Nie jestem wydawcą, raczej fanem modelarstwa a to tylko przypadek , że mam taki nick. Popatrzyłem sobie na Twój blog i poweim, że bardzo fajny. Oby więcej takich. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Ta figurka nasunęła mi jedno skojarzenie: Sorry ale naprawdę mam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi