Krzysztof II Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 MBT T-72 ESCI / ERTL 5019, skala 1:35, co to jest i czy warto to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 Jest to model czołgu T-72, w skali 1/35, wyprodukowany przez firmę Esci-Ertl. Niestety, nie wiem jak się ten model prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 Model kiepski, dużo niedokładności, przedstawia najwcześniejszą wersję siedem-dwójki, tą z dalmierzem stereoskopowym. Moim zdaniem to chyba najgorszy z modeli T-72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 Ja tam mogę polecić T-72 w skali 1:35 ze zwezdy właśnie kleje wersje B i dla mnie jest bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 6 Marca 2007 Autor Share Napisano 6 Marca 2007 Gąsiennice są dobre? Nie sprawiją problemu? I jak z plastikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Gąsienice jak to przy każdej Zwieździe z leksza lipne i trzeba się namęczyć z zespoleniem. Plastik ziolony i łatwy w obróbce (jak to u Zwiezdy;) ) Alternatywą pozostaje chyba tylko T-72 z Tamii ale tenże jest "troszke" droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 ...i o niebo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi