MrDyzio Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Jak już ustaliliśmy wcześniej (na stronie 1 wątku) jest to wersja późna (finalna). "W ewidencji jednostek pancernych LWP figurował jeden zdobyczny wóz tego typu w wersji J, numer fabryczny 101 155 (lub 110 155) pochodzący z ostatniej serii produkcyjnej (tę odmianę budowano wyłącznie w zakładach Nibelungwerke), zdobyty prawdopodobnie w marcu 1945 roku." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Czyli ten model w 35 będzie pasował ? http://www.modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1902:dragon-pzkpfwiv-ausfj-latest-production&catid=37:kits&Itemid=60 Od razu mówię, żeby potem nie było. Nie znam się na niemieckiej pancerce, nie orientuję się w literaturze z tej tematyki (może polecicie mi coś?) i dlatego pytam kolegów bardziej doświadczonych i zorientowanych w temacie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Korniku to jest ostatnia seria produkcyjna więc sądzę, że pasuje. Wzięła Cię na niego ochota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Ochota to mnie wzięła odkąd zobaczyłem planszę barwną tej maszyny w monografii Militaria i w Twoim wątku oczywiście Najpierw jednak trzeba musi zostać zakupiony i odczekać swoje w kolejce... Póki co czekam na twoje aktualizacje Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Piękny u polakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi