u-boot Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Jak w temacie dzowiedziłałem się że ta firma wydała go w skali 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Witam! Oto kilka foto wyprasek ww. modelu: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 A oto model do kupienia: http://www.allegro.pl/item360910601_zvezda_7264_pietlakow_pe_8_tb_7_.html (mam nadzieje że nie pokrzyżowałem nikomu planów:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TKS-AP Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 W Rotterdamie byl po 24€ z groszami. Nie wytrzymalem... teraz musze poczekac na monografie i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Zvezda planuje też Pe- 8 z silnikami gwiazdowymi [ może też i inne warianty ] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi