maciek_polo Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Witajcie, Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten wątek, ale nie mam pojęcia w którym dziale powinienem go zamieścić. Niecałą godzinę temu podczas wkręcania pękł mi gwint od dyszy. Część została w aero, ale nie jest to tragedia bo mam zapasowy sprzęt. Niestety zapasowy aerograf jest bez dyszy Baaardzo mi zależy na malowaniu w ten weekend, poszukuję więc sklepu w którym mógłbym kupić nową dyszę / aero jutro, czyli niestety w niedzielę. Znalazłem tylko Chematic na Ursynowie, ale boję się że w związku ze świętami będzie zamknięty jutro - stąd zapytanie o inny otwarty sklep. Z góry dziękuję za podpowiedzi.. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Z tego co wiem to wszystko jest pozamykane. A nie łatwiej zaczekać do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_polo Napisano 30 Października 2010 Autor Share Napisano 30 Października 2010 Mój post to taki gest rozpaczy i desperacji.. Najprawdopodobniej będę musiał poczekać, tyle że w tygodniu raczej nie będę miał czasu a next weekend mam zjazd w szkole. Ehhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Jest chyba jednak iskierka nadziei http://www.wcm.com.pl/index.php?action=powsinska Tylko nie mam pojęcia co tam mają z asortymentu aerograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_polo Napisano 30 Października 2010 Autor Share Napisano 30 Października 2010 Dzięki Sławko, jutro będę ich szturmował. Jest jakaś nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Zadzwonić i zapytać nie zaszkodzi, może coś z tego wyjdzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_polo Napisano 30 Października 2010 Autor Share Napisano 30 Października 2010 3maj kciuki Jak pech to pech, dlaczego nie mogło mi się to stać wczoraj.. Miłej niedzieli, wolnej od tego typu awarii Jeszcze raz dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi