BEDU Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Siemka dawno mnie nie było bo nie było mnie w kraju Pewnie pamiętacie jak zacząłem robić subaru i mitsubishi oczywiście wrócę do nich ale teraz dostałem natchnienia na szybki projekt na rozgrzewkę czyli mini cooper s Zobaczymy co z tego wyjdzie Fotki; narazie tyle ale mam fajny pomysł na niego mam nadzieje ze się wam spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Z tego co widać na zdjęciach lakier chyba jeszcze do polerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Literki widzę że z papierniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 To narazie podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 8 Listopada 2010 Autor Share Napisano 8 Listopada 2010 No i pomalowałem ale nie widać dobrze koloru bo ciulowe światło A tak po za tym to muszę poprawić dach FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Mógłbym Cię prosić o wstawianie zdjęć o rozdzielczości 800x600, a nie miniatur. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TityBoy Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Świetnie się prezentuje ,jest jak najbardziej w moim guście Zainspirowałeś mnie do zrobienia takiego coopera w technice pixelcars Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 Mi się bardzo podoba kolorystyka jak i felgi tylko ten dach taki dziwny ale to kwestja gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Pomysł całkiem fajny, wykonanie póki co też niczego sobie, z tym, że chyba nie wziąłeś sobie do serca dobrej rady kolegi Przemka, bo lakier nawet po kilku warstwach nadal jest dość matowy i daje się poznać lekki "groch" na karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 No w tym przypadku o to mi chodziło żeby ten lakier taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) No w tym przypadku o to mi chodziło żeby ten lakier taki był Hmm... nie zabardzo rozumiem w jakim celu pozostawiasz nie wykończony lakier, w starych autach można było spotkać coś w rodzaju "skórki" ale nówki są zwykle robione na błysk, no ale to w końcu inwencja twórcy zobaczymy co wyjdzie. Kolorystyka ogólnie mi sie podoba, tylko ten dach trzeba było go dać na taki jaskrawy zielony jak inne elementy, trzy odcienie to chyba za dużo. Nieźle prezentują się chromy, fabryczne? Trochę zastanawia mnie ta rejestracja "PRZYCZEPA"? Nie zapomnij o przyciemnieniu linii i waschu na felgach I błagam bez naklejek pozdrawiam chyba nie wziąłeś sobie do serca dobrej rady kolegi Przemka, bo lakier nawet po kilku warstwach nadal jest dość matowy i daje się poznać lekki "groch" na karoserii. rady koksika również Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 rady koksikarównież Twisted Evil Bo jest dziwna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 rady koksikarównież Twisted Evil Bo jest dziwna? No nie wiem jeżeli zdjęcie nie jest jakichś wielkich rozmiarów to powinno być chyba pokazane w pełnym rozmiarze. Poza tym chyba nie chcesz podważać decyzji moda ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Nie wiem. Mnie osobiście wkurza, kiedy żeby przeczytać najnowszy post na samym dole strony, muszę ściągnąć za każdym razem te same megabajty obrazków, które już widziałem wiele razy czytając ten temat. A przy miniaturkach kliknę co chcę i kiedy chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Jak nie chcesz oglądać megabajtów obrazków, to jest w przeglądarce opcja zatrzymaj - obrazki się nie załadują. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi