Arkadian Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 (edytowane) Model zkleiłem dość dawno malowałem aerografem, jeżeli chcecie mogę dorobic zdjątek. I tyle. Poddaje go waszej ocenie. pozdr.(zapiszcie na dysku i otwórzcie spowrotem z dysku). Edytowane 11 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 zmniejsz zdjęcie bo forum sie rozjechalo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Sory, ale nie masz większej fotki, bo trochę nie dowidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 11 Marca 2007 Autor Share Napisano 11 Marca 2007 Dobra juz jest SPOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert G Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 kupiłeś to w tesco?na dodatek wciskasz jakies bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 11 Marca 2007 Autor Share Napisano 11 Marca 2007 Wiem że fajnie wyszło ;) nie spodziewałem sie efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Jaki producent, jaka skala, jakie farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 dziwne nie wyglada mi to na model tylko na zabawke, co z tym dachem jest ze taki plaski ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 11 Marca 2007 Autor Share Napisano 11 Marca 2007 Model Toyoty Celica firmy Jadatoys z serii Import Racer w skali 1/72, postaralem sie o piękne pomalowanie, bo koszt modelu był dość sporym wydatkiem jak dla mnie. Używałem super farb revela, na 2 warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Model Toyoty Celica firmy Jadatoys z serii Import Racer w skali 1/72 Arkadian nie obraź się, ale jak dla mnie nie wygląda to jak prawdziwy model samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 he dziwne w sieci nie ma takiego modelu i napewno nie tej skali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Według mnie też niewygląda to jak model samochodu :/ bardziej przypomina mi avata w tym stylu tak mi się nasówa na myśl patrząc na proporcje chyba ,że tak zdjęcie zniekształca to zrób inne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi