GreeN Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Witam. Czy do tych dwóch modeli, można dopasować jakieś blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 9 Listopada 2010 Autor Share Napisano 9 Listopada 2010 Nikt nie pomoże? Z tego co wiem do Fokkera ciężko będzie, ale są blachy do me262 ale innych producentów. Będą pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 9 Listopada 2010 Share Napisano 9 Listopada 2010 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 9 Listopada 2010 Autor Share Napisano 9 Listopada 2010 No to szkoda. Trzeba będzie chyba samemu zrobić. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Nie warto poczekać z tym Me-262 na Eduarda ? Na pewno już pracują nad blachą i pewnie wypuszczą ją w niedługim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 Nie warto poczekać z tym Me-262 na Eduarda ? Na pewno już pracują nad blachą i pewnie wypuszczą ją w niedługim czasie. Jeśli tak mówisz, pewnie, że poczekam. Fanie jak by do swojego fokkera też coś zaprojektowali (co nie zmienia faktu że muszę podziałać coś w kwestii robienia blach bo ta dziedzina nie jest mi obca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Do Fokkera Edek ma blaszkę dostępną w profi paku. Numer katalogowy to 8156 part II to szwy, spandau, elementy silnika, cięgna itp, part I to barwiona blaszka z pasami, zegarami mapą. Nie wiem tylko czy samą blachę można dostać osobno. W razie czego to polecam spandau z Karay. Zastosowanie plastikowej chłodnicy km mija się absolutnie z celem i psuje cały efekt. Resztę elementów można dorobić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 No to dałem ciała bo myślałem że nie ma tego fokkera w profi packu dlatego kupiłem WE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Dałeś .... jak stara Maciągowa w kieleckiem... Jest jeszcze dual pack również z blachami plus dodatkowe bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 Może go sprzedam i kupie PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Kilka dni i kupiłeś, zamiast poczekać na odpowiedź - wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 Kilka dni i kupiłeś, zamiast poczekać na odpowiedź - wstydź się Ja już mam go od dłuższego czasu i postanowiłem poszukać blach, żeby leżał "odpowiednio uposażony" i czekał na swoją kolej. No cóż, albo skleję bez blach, albo go sprzedam, albo blachy zrobię sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Dokup tylko spandau. Co prawda w zestawie są dwie sztuki, ale jeśli dorwiesz Radka osobiście (np w Bytomiu na wystawie) to może sprzeda Ci tylko jeden. Możesz też dokupić u niego żywiczny silnik będzie wyglądał dużo lepiej niż ten z zestawu. Resztę spokojnie dasz radę dorobić. Jeśli zamierzasz sporo dłubać w WWI to polecam zestawy : akcesoria pasy Podobne blaszki ma w swojej ofercie Part : cięgna sterowe fotele koła okucia śmigieł sznurowania typ A sznurowania typ B sznurowania typ C sznurowania typ D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi