Deco Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 (edytowane) Po zakończniu Hueya rozpoczołem budowe F-15 o to obecne efekty pracy. Zrobiłbym więcej , ale ostanio malowałem i przemeblowałem pokój więc nie było czasu. Oto efekty: Tylny fotel robie jeszcze raz bo mi pasy nie wyszły narazie "katapultował " się do kreta! Edytowane 14 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Jaka to skala, producent??? Ja swego czasu popelnilem 15tke Revell'a w 48ce. Model swietnie spasowany i sklejony zostal bez uzycia szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 To chyba ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 Jaka to skala, producent??? Ja swego czasu popelnilem 15tke Revell'a w 48ce. Model swietnie spasowany i sklejony zostal bez uzycia szpachli. Tak to ten!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Nowe foty! Powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 To ja pierwszy zaczne sie czepiac......zostawiles slady po wypychaczach co szpeci lekko dysze, kolejna sprawa to chyba troche Ci sie zle spasowalo przy skladaniu elementow bo rzuca sie w oczy miejsce ich laczenia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 To ja pierwszy zaczne sie czepiac......zostawiles slady po wypychaczach co szpeci lekko dysze, kolejna sprawa to chyba troche Ci sie zle spasowalo przy skladaniu elementow bo rzuca sie w oczy miejsce ich laczenia....... Ok zaszpachluje to dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Skleiłem już prawie całą bryłe modelu teraz szpachlowanie , zalewanie lini CA i szlifowanie . Mam pytanie czy ta szparka ma zostać czy występowało coś takiego wogóle w F-15 czy mam to zaszpachlować bo dopiero wchodze w temat odzutowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Ten zestaw jest tak spasowany, że nie powinno być na skrzydle takiej szpary jaka Ci wyszła. Przebieg lini podziałowych na skrzydłach masz tu: Warto przed budową modelu zaopatrzyć sie w jakąś dokumentację zdjęciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Ten zestaw jest tak spasowany, że nie powinno być na skrzydle takiej szpary jaka Ci wyszła. Przebieg lini podziałowych na skrzydłach masz tu: Warto przed budową modelu zaopatrzyć sie w jakąś dokumentację zdjęciową. Tak myślałem zawsze musze coś porąbać w modelu . No nic jakoś to spróbuje zaszpachlować albo zalać CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi