Krzysztof II Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 SCUD B 1:35 Dragon, czy ten model można jeszcze gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaWo Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Sprawdź tu: http://www.ehobby.pl/product_info.php?products_id=4002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 Widziałem to już, ale w każdym sklepie na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaWo Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 To jaki problem? Zamawiasz i za jakiś czas masz w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 13 Marca 2007 Autor Share Napisano 13 Marca 2007 Bo słyszałęm że modelu juz nie tłuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 To zamawiaj, zanim te potłuczone wykupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Z tym modelem jest trochę problemu,ale na aukcjach można go spotkać. Sam kupiłem go ładnych parę lat temu, mam też do niego blachy z Edwarda, ale jakoś jeszcze się za niego nie zabrałem...bo żona poiwdziała, że albo ten model albo ona (chodzio o jego rozmiary...sa imponujące). Ja to sobie wziołem do serca i jedno wiem napewno, model się nie zestarzeje więc może poczekac, a żona...no cóż może przyjdzie kiedyś dzień kiedy będę musiał się określić i dokonać wyboru . A puki co szukam następnego maza, zeby go na Irak zrobić. Pozdrawiam i życzę udanych "łowów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 robiłem kiedyś SCUD z blaszkami Eduarda (nowszymi), ogólnie poza tym że troszkę odbiegał od rzeczywistości (podwozie) to z wyłączeniem szpachlowania i ilości części składało się go całkiem ok Trumpek w tym roku wypuszcza Maz-a można by spróbować połączyć te dwa modele, choć kto wie czy w przyszłości nie wyjdzie Trumpkowy SCUD Jędrek ps. dwie fotki mojej paSCUDy fotka 1 fotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Chyba go zamówię, na urodznki, bo te raz mam ważniejszy wydatek jak AB-1007 Z tym mkodelem to zapowiada się długa imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Tutaj mała podpowiedź dla Jędrka, niestety maz543, czyli SCUD to zupełnie inny pojazd. Ten którego ma wypuścić Trumpek to konstrukcja specjalnie zbudowana jako ciężki ciągnik zestawów niskopodłogowych. To tak jak FAUN SLT Franziska. Ale może wznowiom SCUD'a, a może ktoś wypuści nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 panzer_lehr ma rację gdzieś mi się w głowie zakodowało (chyba przez takie pobożne życzenie) że Trumpek wypuszcza Maz-a 543 i zamiast zerknąć do katalogu przed napisaniem posta.. naplotłem trzy po trzy a tymczasem to będzie Maz-537 Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 ps. dwie fotki mojej paSCUDy fotka 1 fotka 2 To Twoje ? Kurcze, juz gdzies to chyba widzialem A teraz poznalem Mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 No proszę, też pamiętam te fotki i pamiętam gdzie je widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 hehehe zgrywusy fotki były w temacie, w którym witałem się na forum a galeria z dioramką jakieś 2-3 lata temu na PWM darzę ten model sentymentem choć temat zrobił mi psikusa.. książka o SCUD-ach pojawiła się w Pelcie parę po tym jak go skończyłem Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Jakie to wydawnictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Concord 7037 SCUD and other Russian Ballistic Missile Vehicles jest też rosyjskie wydawnictwo Tornado, którego jeden z zeszytów poświęcony jest SCUD-om Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Jeżeli któryś z kolegów chce to mogę u podesłać w formie elektornicznej PDF ksiązki o SCUD'ach. Mam ich parę. Jeśli tak to proszę o kontakt na GG 1554359 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi