5tev0 Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie. Przedstawiam wam moją pierwszą po dłuuuugiej przerwie mini dioramę. Całość wzorowałem na takim oto zdjęciu Figurki z zestawu Academy - "Academy German WWII Infantry “Destroyer” Set" trochę skreczowane, reszta własnoręczna dłubanina. Jakość zdjęć nie powala ale pracuję nad tym. Wszystko malowane humbrolami i pactrami. Oto moje wypociny. Patrzcie krytykujcie i oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Mi osobiście się bardzo podoba, tylko żołnierze jakby łysi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tev0 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 tylko żołnierze jakby łysi byli. Faktycznie a tyle czasu na to patrzyłem i nie zauważyłem takiego babola :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Ale sądzę że jeszcze możesz to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Puszka na maskę P-Gaz powinna być w miejscu manierki a manierka na chlebaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Ja jeszcze bym to umieścił na trochę większej podstawce żeby obok dodać oryginalne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tev0 Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 co masz na myśli bo nie bardzo nadążam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Chodzi mi o to że skoro wzorowałeś się na zdjęciu, to ja jak bym robił taką scenkę to owe zdjęcie bym umieścił obok. Mianowicie tą deseczkę co masz użytą jako podstawkę, zrobiłbym większą. Scenkę umieścił po jednej stronie deseczki a zdjęcie obok, po drugiej jej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tev0 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 aaaaahaaaaa :P Spróbuję coś takiego zrobić ale z kolejnym projektem. Już mam pomysł i zbieram materiały. Niedługo zacznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Sceneria bardzo mi się podoba,ale zrobiłbym washa na figurkach pozdrawiam mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Przydało by się ich troszke ubrudzić. Wkońcu siedzą w gruzach budynku, a tam na pewno czysto nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Popracuj nad tymi figurkami! Nie wiem czy to producent zlamił czy Ty jak kombinowałeś coś z nimi ale jakoś dziwnie nienaturalnie im się te mundury układają (przynajmniej dla mnie). Ale poza tym podobają mi się i bardzo podoba mi się podstawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi