B@RT3K Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Witam , chciałbym zaprezentować, taki warsztat w jednym poście modelu który skleiłem pod koniec lipca. Jest nim T-34/85 z wnętrzem to był mój pierwszy model brany pod uwagę bardzo poważnie. Brudzeniem się jeszcze nie zajmowałem. Model malowany farbą Vallejo air russian green i aero. I następne postępy: No i koniec: Ogólnie postaram się wystawić galerię niebawem, a i odlew robiłem własnoręcznie i niestety nie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 To już wstaw do galerii bo przecież jest skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Ogolnie wszystko wporzadku ale napraw gasienice bo psuje efekt modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi