paczek1981 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Dałem w jednym temacie dwa modele żeby nie robić bałaganu. Iveco starałem się pobrudzić nie założyłem zapasówki,osłony przeciw słonecznej i trąbek (Kalki troche skopałem bo chciałem dać pod lakier i się pomarszczyły stąd pobrudzony sprzęt) . Keniu dostał nowe chromy ale z tego co widać jeszcze czeka mnie dużo prób aby wyszło ok. Chrom to Mr Hobby Chrome silver. Okablowania do naczep będę robił jak zabiore się za nie. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Kenio ładniejszy tylko czemu nie pomalowałeś wewnętrznej strony pokrywy silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Listopada 2010 Autor Share Napisano 20 Listopada 2010 OMG wyleciało mi to z głowy! Miałem wkleić folie aluminiową. Jutro poprawie ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi