paczek1981 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Dałem w jednym temacie dwa modele żeby nie robić bałaganu. Iveco starałem się pobrudzić nie założyłem zapasówki,osłony przeciw słonecznej i trąbek (Kalki troche skopałem bo chciałem dać pod lakier i się pomarszczyły stąd pobrudzony sprzęt) . Keniu dostał nowe chromy ale z tego co widać jeszcze czeka mnie dużo prób aby wyszło ok. Chrom to Mr Hobby Chrome silver. Okablowania do naczep będę robił jak zabiore się za nie. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek300124 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Kenio ładniejszy tylko czemu nie pomalowałeś wewnętrznej strony pokrywy silnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 OMG wyleciało mi to z głowy! Miałem wkleić folie aluminiową. Jutro poprawie ten błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts