rollingstones Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Rany taki fajny projekt a ja go nie zauważyłem. Ale muszę w nim być - dopomalowaniazostały figury - choc liczę na pomoc i uwagi jesli chodzi o Abramsa. Wiem że skopałem wyrzutniki grantów dymnych i kosz - to wersja US ARMY a nie USMC ale mądry Polak po szkodzie. Teraz już za pozno na poprawki - nastepnego już zrobię jak należy. Inspirowałem się tymi dwoma zdjęciami Stan obecny jest bardzo zaawansowany Step by step jest pod tym linkiem http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=234&t=12692 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Hmm... niby to miały być modele budowane od niskiego progresu albo od zera, to dla tego 'potwora' zrobię wyjątek bo jest na prawdę przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi