Greenberg Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Dotarła do mnie dziś paczka Man Tga + sunshield trailer co będę dużo mówić oto foto postępów i wzoru auto w konfiguracji italeri to man przed 2006 r w niskiej kabinie wiec będzie sporo dłubania... Zaczynam od ramy , upitolono skrzynkę aku będzie skrócona , upitolono mocowanie koła zapasowego będzie tam dorabiany zbiornik 450 L . Całość zaszpachlowano. Krok drugi : Błotniki zaszpachlowano będzie tylko jeden rowek na górze jak w TGX kolegi piotrekpbfish gdyż te obecne były dostepne tylko do roku 2006. Kolejnym problemem będzie zbiornik z lewej strony będzie zintegrowany ze stopniami o pojemności 960(?) L Będzie to kombinacja ze starego zbiornika i osłon miedzy osiowych oraz kilku kawałków poliestru "przymiarka" Ostatni problem a zarazem największy to podniesienie dachu ... nie wiem na razie o ile, nie wiem gdzie , nie wiem jak do wersji XLX Na koniec zdjęcie wzoru to nasze auto Firmowe więc pod ręką (zdjęcie z tel będzie więcej ale jak auto wróci z Hiszpanii) Będę was często prosił o pomoc gdyż nigdy nie operowałem poliestrem i niczego nie przerabiałem ps. naczepa będzie w osobnym warsztacie stylizowane na Cherau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 "Zaczynam od ramy , upitolono skrzynkę aku będzie skrócona , upitolono " Nie lepiej ucięto? 3-mam kciuki i liczę , że dotrwasz do końca PS. Zazdroszczę ci mana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Tu kolega chyba ma na sprzedaż napisz do niego meila: http://www.transportwelt1zu24.de/such-find/ PS.Zagadaj do mnie na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greenberg Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Napisałem do niego mam nadzieje że odpowie ładny daszek ułatwiłby mi niesamowicie, Dzięki za wyszukanie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greenberg Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 prawidłowy tender (sierżant) jaki był w manie od 2006 będę musiał więc zabrać się za most i ramę co nastąpi dziś wieczór z czego będę zdawać relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi