subaru06 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Witam! Ponownie ja Znowu z problemem. Chce sie zmierzyc z kamuflażem do modelu wymienionego w temacie. Proszę czy możecie powiedzieć mi jak maskować i w ogóle krok po kroku. Jeśli macie troche czasu dla początkującego :/ . Dodam, że mam już wszystkie potrzebne farby od Humbrola i maluje pędzlem. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Czytałeś długaśne poradniki o maskowaniu i malowaniu? Jesteś na forum 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Kurde a już myślałem że jakiś fajny warstat zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaru06 Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 nie czytałem, rzucisz link?? czy mam sie pofatygować? moze chociaz jakakolwiek wskazowka?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Wskazówka, szukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 nie czytałem, rzucisz link?? czy mam sie pofatygować? Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi