SAGITARIUS Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam. Podstawka ... podkład zrobiłem z piasku FALLER - Hydrozel to się zwie z dodatkiem naturalnego nadmorskiego piasku, trochę drewienek imitujących skały ... krzaczory zrobione są z włosia pędzla malarskiego ... ... całość pomalowana kilkoma odcieniami brązów i piaskowych kolorów LIFE COLOR oraz PACTRA. Decha zagruntowana bejcą w kolorze wiśni ... ... ot całość Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Czy może wystawiłeś go do sprzedarzy na allegro?Jeśli tak to osiagnął kosmiczną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Czy może wystawiłeś go do sprzedarzy na allegro?Jeśli tak to osiagnął kosmiczną cenę Witam. Tak, wystawiłem go na Allegro i cena 400zł była ceną minimalną jaką ustaliłem. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że cena dojdzie nawet do 200zł ... wystawiłem model ... ot tak z ciekawości, nie chciałem go sprzedać, chociaż przy tej cenie jest to już propozycja godna rozpatrzenia i pewnie sprzedam. Druga sprawa to, to czy finalizacja dojdzie do skutku więc póki co nie mam się co niezdrowo podniecać. Osoba, która licytuje nie ma nawet pełnej aktywacji, a naciągaczy ostatnio nie brakuje. Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi