Michal_19 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Przejrzałem wszystkie tematy i nie mogę nic o tym znaleźć. Jak przerobić zwykłe koła na SS i na takie jak w zestawie Low Deck? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2010 Witam. Kiedyś przerabiałem opony. Podam ci link do relacji na której jest to pokazane. viewtopic.php?t=15212&postdays=0&postorder=asc&start=75 Miłej zabawy. Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_19 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 Wielkie dzięki na pewno skorzystam Jeszcze tylko pomoc jak przerobić na SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2010 SS-y też robiłem. viewtopic.php?t=6616&postdays=0&postorder=asc&start=105 Ale jak to jest zrobione, to musisz dobrze przygladnąć się oponie na zdjęciu. Bardzo prosto się je wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_19 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2010 Chodzi o SS-y na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi